Parkhotel Hasselt ****


Genkersteenweg 350 3500 Hasselt
011 21 16 52 Klik om te bellen

Over Parkhotel Hasselt ****

Waarom is Parkhotel Hasselt **** de beste keuze voor u?

Ons hotel biedt al 83 jaar een familiale welkom aan onze gasten. Parkhotel is in 1934 begonnen door de grootvader , en is nu in handen van de derde generatie Wij proberen steeds zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor de klanten

Meer over Parkhotel Hasselt ****:

Mijn man en ik runnen het hotel, ons hart ligt in dit hotel, dat een begrip geworden is in heel veel landen, door een 83 jarige uitbating, van vader op zoon. Wij hopen nog vele jaren, mensen te mogen verwelkomen, in alle talen, steeds fijn, om eens Duits, Engels, Frans, of Italiaans te praten.

Wat kan Parkhotel Hasselt **** u bieden?

Onze klanten hebben steeds gratis gebruik van een grote private parking. Grote tuin, met bbq faciliteiten In de winter ,verwarmd terras voor eventuele rokers. Gratis eigen drank en eten toegelaten in de tuin en op terras. Bij ons ontbijtbuffet, kunt u genieten van een heel uitgebreid assortiment, ook vegetarisch.

Wie gingen u voor?

Klanten, vinden vooral de familiale sfeer geweldig. ook bedrijven, vinden het aangenaam , dat we rekening houden met een soepele regeling voor verblijf, langer of korter, naargelang hun werk. Onze klanten, waarderen vooral het ontbijt, en onze familiale omgang: hier ben je geen nummer, maar een persoon als gast.

Parkhotel Hasselt **** in het kort

Soorten kamers

Familiekamers
Tweepersoons

Omgeving

Bij bos
Nabij attractiepark

Faciliteiten in de kamers

Bad
Haardroger
Huisdieren toegestaan
Radio
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Parkeergelegenheid
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Parkhotel Hasselt ****


Genkersteenweg 350 3500 Hasselt
011 21 16 52 Klik om te bellen